مرجع کامل آموزش HTML

از سیر تا پیاز اچ تی ام ال

مرجع کامل آموزش HTML

از سیر تا پیاز اچ تی ام ال

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
نویسندگان

۱۰ مطلب توسط «Coderman» ثبت شده است

۲۱
آبان
۹۴

برای ایجاد یک لینک که بیننده با آن بتواند به شما ایمیل بفرستد باید ز تگ استاندارد لینک استفاده کنیم. اما تفاوت این لینک با لینک به یک صفحه در آدرسی است که به عنوان مقصد لینک نوشته می شود. برای اینکه مرورگر را مجبور کنیم لینک را به عنوان یک لینک ایمیل بشناسد، باید از این عبارت :mailto به جای //:http در آغاز آدرس استفاده کنیم و بعد از آن آدرس ایمیل را بنویسیم. به یک مثال توجه کنید:

<a href="mailto:example@example.com">متن لینک</a>

  • Coderman
۲۱
آبان
۹۴


برای اینکه یک لینک را وادار کنیم که در یک صفحه جدید باز شود، باید این شناسه را به تگ لینک اضافه کنیم: "target="_blank
تگ لینک به این صورت به نظر می رسد:
<a href="http://www.neopersia.org/" target="_blank">آموزش طراحی صفحات وب </a>

لینک شما در صفحه نهایی به صورت زیر مشاهده می شود. می توانید روی آن کلیک کنید و مطمئن این صفحه را از دست نخواهید داد، چون لینک در یک پنجره جدید باز خواهد شد.

  • Coderman
۲۱
آبان
۹۴



بیایید تصور کنیم که یک صفحه بلند داریم. ممکن است شما بخواهید که بیننده بتواند با یک کلیک از نقطه معینی دوباره به بالای صفحه باز گردد. احتمالاً این لینک را زیاد دیده اید:

 Back to the Top

ممکن است شما بخواهید صفحه را به چندین قسمت تقسیم کنید و در بالای صفحه فهرستی برای آن قرار دهید که بیننده با کلیک کردن بر روی عنوان هر قسمت به آن قسمت در صفحه برود.

  • Coderman
۲۱
آبان
۹۴

تگ <blink>: متن داخل این عنصر در مرورگر به صورت چشمک زن در خواهد آمد. این تگ تنها در مرورگرهای فایرفاکس، گوگل کروم و اوپرا پشتیبانی می شود، و مرورگر اینترنت اکسپلورر از آن پشتیبانی نمیکند.

<blink> 7Learn.com : Web Design and Javascript Tutorials </blink>

  • Coderman
۲۱
آبان
۹۴

تگ <small> : این عنصر دقیقا عکس عنصر <big> عمل می کند و محتوایش را یک واحد کوچکتر از متون اطرافش نمایش می دهد.

1 <p><small>7Learn.com :</small> Web Design Javascript Tutorials</p>

  • Coderman
۲۱
آبان
۹۴

در این مطلب با ساده ترین تگ های موجود در HTML آشنا خواهید شد. اکثر این تگ ها برای کنترل نحوه نمایش متن ها استفاده می شود. که از این رو به آن ها تگ های قالب بندی متن گفته می شود.

آشنایی با انواع تگ های قالب بندی متن

چندین تگ مخصوص قالب بندی متن های نمایشی در صفحه وجود دارد که در ادامه به بررسی هر یک از آن ها و صفات و مقادیرشان خواهیم پرداخت.

تگ <b>: متن داخل یک عنصر b در صفحه به صورت ضخیم نمایش داده خواهد شد. در کد زیر عبارت "html-learning.blog.ir" در صفحه به صورت ضخیم نمایش داده خواهد شد:

1 <p><b>html-learning.blog.ir :<b> Web Design Javascript Tutorials<p>

  • Coderman
۲۱
آبان
۹۴

برای نوشتن کدهای HTML ، تنها یک ادیتور متن مانند Notepad ویندوز و یا نرم افزار های مرتبط با HTML همچون فرانت پیج یا ویژوال استودیو نیاز است .

در طی این آموزش ها می توانید با نرم افزار Notepad ویندوز کدها را نوشته و سپس ذخیره نمایید.

توجه 1 : فایل های تولید شده را با پسوند .htm و یا .html ذخیره نمایید . تفاوتی بین این پسوند ها نمی باشد .

بعد از نوشتن کدها در Notepad و ذخیره ی آن با پسوند های ذکر شده ، برای اجرای کد نوشته شده فایل را در نرم افزار های مرورگر وب مانند Internet Explorer و یا Firefox و ... اجرا نمایید.

کدهای html از یک سری تگ تشکیل شده اند. صفحات HTML فقط از کد ها که به صورت متن هستند تشکیل شده اند. بدین معنا که برای تصویر کد مربوط به تمایش تصویر و جدول و ... کدهای Html مربوط به هر یک را باید نوشت و مرورگر با رسیدن به این کد ها و تگ ها ، المنت های مرتبط با آن را نمایش می دهد.

  • Coderman
۲۱
آبان
۹۴

 نوامبر ۱۹۹۵

HTML 2.0 به شکل IETF RFC 1866 انتشار یافت.RFCs تکمیلی ظرفیت‌های زیر را داشت:

    ۲۵ نوامبر RFC 1867:1995 (آبلود فایل مبتنی بر فایل)
    می RFC 1942:1996 (جداول)
    اگوست RFC 1980:1996(نقشه‌های تصویری سمت مشتریان)
    ژانویه RFC 207O:1997 (بین‌المللی شده)

ژانویه ۱۹۹۷

HTML3.2 به شکل توصیه نامهٔ W3C انتشار یافت. نسخه اول پیشرفت داده شد و استاندارد کردن آن به شکل انحصاری توسط W3C انجام شد به همین شکل IETF گروه کاری خود HTML را در سپستامبر ۱۹۹۶ کاملاً ارائه کرد. در ابتدا این فرمان را Wilbur نامید. HTML3.2 فرمول‌های ریاضی را به طور کامل به کار گرفت، که در آن همپوشانی‌هایی در اجزای مختلف پیشرفت کرده آن داشت و از مهم ترین ابزارهای تصویری Netscape استفاده شده بود. عناصر مبهم Netscape و عناصر متحرک Microsoft مورد استفاده قرار نگرفت که دلیل آن توافق دو طرفه میان دو شرکت بود. ساختار ریاضی مورد استفاده مشابه با HTML بود ولی استاندارد کردن آن تا ۱۴ ماه پس از MathML انجام نگرفت.

  • Coderman
۲۱
آبان
۹۴

در سال ۱۹۸۰ فیزیکدانی به نام Tim Berners-Lee که با پروژهٔ CERN همکاری داشت ENQUIRE را طراحی و ارائه کرد که یک سیستم مهم برای محققان CERN بود تا اینکه از این داده‌ها به شکل مشترک استفاده کنند. در سال ۱۹۸۹، Berners- Lee یک یادداشت پیشنهاد یک سیستم ابر متن مبتنی بر اینترنت نوشت. Berners- Lee یک نوع خاص HTML را مشخص نمود و یک نسخهٔ جستجوگر و نرم‌افزار سرور را در انتهای۱۹۹۰ نوشت. در این سالیان این فیزیکدان و مهندس سیستم‌های داده‌های CERN بنام Robert Cailliau یک سرمایه‌گذاری مشترک را انجام دادند ولی این پروژه به شکل رسمی توسط CERN دنبال نشد. در یادداشت‌های شخصی او از سال ۱۹۹۰ اشاره شده است که برخی از مناطق مختلف ابر متن (hypertext) به کار گرفته شده است و در ابتدای آن از یک دائرةالمعارف استفاده گردید.

  • Coderman
۲۱
آبان
۹۴

عبارت HTML ( اچ تی ام ال ) مخفف Hyper Text Markup Language به معنی زبان نشانه گذاری فوق متن است. Html زبان استاندارد طراحی صفحات وب است و کلیه کدهای صفحه اعم از طرف سرور و طرف مشتری در نهایت به کدهای HTML تبدیل شده و توسط مرورگر نمایش داده می شوند.

به عبارت دیگر مرورگر ها هیچکدام از کدها و کنترل های سمت سرور همچون کدهای asp و php را نمیشناسند و کد قابل فهم برای آنها اچ تی ام ال می باشد.

کامپایلر های زبان های برنامه نویسی سروری در نهایت کد های خود را برای نمایش به کد اچ تی ام ال تبدیل میکنند و برای مرورگر میفرستند تا به کاربران نمایش داده شود.

HTML یک زبان نشانه گذاری است ، به این معنی که بخش های مختلف توسط اجزایی به نام تگ از هم جدا شده ، که هر کدام دارای کاربرد و خواص مربوط خود هستند . این تگ ها به مرورگر اعلام می کنند که هر بخش از صفحه چه نوع عنصری است و باید به چه صورت نمایش داده شود .

  • Coderman